Saturn Spot
 

 


Go Back   Saturn Spot > Saturn Model & Technical Discussion > How Do You Fix This?


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2012, 02:21 PM   #1
Dizzy
Banned
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default L200 anti theft light flashes and car stalls


Hello, I have a 2003 Saturn L200 and was driving home Monday and as we were pulling away the anti theft light started flashing and the car stalled out, we were able to start it twice more but it kept stalling. on the 3rd stall the car refused to start and I had to get it towed to a mechanic. I went back and tried starting it again before they took it into the garage for service but it still refused to start. The mechanic tried several different things but nothing worked, when he turned the key ahead it wouldn't even show how much fuel was in the tank or anything. He thought it was the BCM so I went and bought one and he installed it, the car started up! I drove the car home on the hwy approx 30 KMs and she was perfect! Later I went to the store, when I came out and started the car and attempted to drive out of the parking lot, the anti theft started blinking and the car stalled again. I was able to start it up several times over and over as it kept stalling on my way back from the store but each time I was able to turn it over and get going again for a few more minutes and then the anti theft would do it again. I am totally lost at what the issue is right now. I did notice after the BCM was replaced, my keyless entry was no longer working and I can only assume it's because the BCM I installed maybe needed to be programmed for my car, or the previous car it came out of maybe didn't have the remote entry as a factory option like mine did. The car still started until this morning when my b.f went out and tried it before work but now it doesn't even start, it just turns over again and again. Any help would be greatly appreciated, I love this car but I've been through hell and back with it. This is just one of many issues I've had. If anyone could help me I would be so very grateful! Thanks in advance to everyone

Dizzy is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2014, 01:53 AM   #2
coconut_warrior
Banned
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Default

Aloha,
Was wondering if you ever figured out what was wrong with your Saturn, I have the same problem except mine will not shift with out an over ride on the shifter and it still runs but no lights or gauges work.
Thank you
coconut_warrior is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:49 AM.

© 2006 - 2016 CrowdGather | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community

 

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.